Misija i vizija

Misija

Ostvariti potpuno zadovoljstvo investitora, kupaca, poslovnih partnera i naših zaposlenika kroz realizaciju graditeljskih poduhvata, ponudu naših usluga i paletu naših proizvoda uz poštivanje zakonskih i drugih zahtjeva u okolišu te stalno razvijanje svjesti djelatnika po pitanjima zaštite okoliša.

Vizija

Zagorje - Tehnobeton d.d. spremno će odgovoriti svim zahtjevima na tržištu, kroz ponudu svojih proizvoda i usluga koja će jamčiti postizanje zadovoljstva kupaca i investitora.

Radit ćemo na jačanju svojih konkurentskih sposobnosti kroz ulaganja u ljudske i materijalne resurse Društva, a radi što uspješnijeg ispunjenja, po zahtjevima investitora sve strožih ugovornih obveza.

Kvaliteta naših proizvoda i usluga treba dostići i predstavljati najbolju kvalitetu u Hrvatskoj i široj regiji, a težnja tom strateškom cilju mora biti prioritetna zadaća svih zaposlenika u Društvu.

U zaštiti okoliša, održivi razvitak Zagorja-Tehnobeton d.d. vidimo kroz stalnu i učinkovitu skrb za zaštitu i očuvanje prostora i okoliša.

Izrada web stranica: marker.hr