O nama

Zagorje - Tehnobeton d.d. dugi se niz godina, od 1946. godine, ponosi svojim postojanjem i djelovanjem u graditeljstvu, uz nemjerljivu činjenicu da je jedan od nositelja gospodarstva u gradu Varaždinu, sjeverozapadnoj Hrvatskoj kao i cijeloj zemlji.

Što?

Zagorje - Tehnobeton d.d. bavi se visokogradnjom, niskogradnjom, vlastitom proizvodnjom armirano betonskih montažnih elemenata, betona, betonske galanterije i elektroprograma, poslovanjem s inozemstvom te projektiranjem.

Kome?

Svoj poslovni uspjeh Zagorje - Tehnobeton d.d. gradi na stalnom dokazivanju i komunikaciji s investitorima, kupcima i poslovnim partnerima.

Čime?

Danas s kvalitetom i stručnošću u neprocjenjivom ljudskom potencijalu spada u sam vrh hrvatskog građevinarstva s tendencijom visokog pozicioniranja na tržište u regiji.

Kontinuirano, a u zadnjih 5 godina intenzivno, ulaže u svoju promociju kroz marketinšku komunikaciju i na taj se način sustavno pozicionira na nacionalnom tržištu i tržištu regije.

Reprezentativni objekti koji ostaju iza Zagorje - Tehnobetona d.d pokazuju svu kvalitetu, postojanost i sigurnost za život i poslovanje, a to je njegova najveća promocija.

Zagorje - Tehnobeton d.d. danas zapošljava u prosjeku 260 djelatnika.

Izrada web stranica: marker.hr