O nama

Dijamanti su samo komadi ugljena koji su ostali pri svom poslu
- MALCOM STEVENSON FORBES

Zagorje - Tehnobeton d.d. dugi se niz godina, od 1946. godine, ponosi svojim postojanjem i djelovanjem u graditeljstvu, uz nemjerljivu činjenicu da je jedan od nositelja gospodarstva u gradu Varaždinu, sjeverozapadnoj Hrvatskoj kao i cijeloj zemlji.

Što?

Zagorje - Tehnobeton d.d. bavi se visokogradnjom, niskogradnjom, vlastitom proizvodnjom armirano betonskih montažnih elemenata, betona, betonske galanterije i elektroprograma, poslovanjem s inozemstvom te projektiranjem.

Kome?

Svoj poslovni uspjeh Zagorje - Tehnobeton d.d. gradi na stalnom dokazivanju i komunikaciji s investitorima, kupcima i poslovnim partnerima.

Čime?

Danas s kvalitetom i stručnošću u neprocjenjivom ljudskom potencijalu spada u sam vrh hrvatskog građevinarstva s tendencijom visokog pozicioniranja na tržište u regiji.

Kontinuirano, a u zadnjih 5 godina intenzivno, ulaže u svoju promociju kroz marketinšku komunikaciju i na taj se način sustavno pozicionira na nacionalnom tržištu i tržištu regije.

Reprezentativni objekti koji ostaju iza Zagorje - Tehnobetona d.d pokazuju svu kvalitetu, postojanost i sigurnost za život i poslovanje, a to je njegova najveća promocija.

Zagorje - Tehnobeton d.d. danas zapošljava u prosjeku 320 djelatnika uz udio od 50-tak visoko i više obrazovnih djelatnika građevinarstva, strojarstva, elektrotehnike, ekonomije i prava.

Ono što ovu tvrku odlikuje je stalno ulaganje u mlade kadrove stoga Zagorje - Tehnobeton već osmu godinu razvija projekat stipendiranja za deficitarna zanimanja KV Zidar i KV Tesar. Ujedno se i strateški planira i provodi školovanje vlastitog kadra.

Kuda?

Rast Društva je osnovni cilj tako da je dosadašnji prihod vodilja za veći rast u budućnosti. Uz rast prihoda cilj je ove tvrtke i kontinuirano ostvarivanje dobiti što strateški otvara Zagorje-Tehnobetonu velike mogućnosti u graditeljskom svijetu u zemljama regije.

Izrada web stranica: marker.hr