Tržište

GLAVNA AKTIVNOST DURŠTVA USMJERENA JE PREMA PROJEKTIMA PRIVATNOG SEKTORA

Široka paleta domaćih i stranih investitora

Zagorje - Tehnobeton d.d. postao je vrlo uspješan pružatelj visokokvalitetnih proizvoda i usluga na svjetskoj razini.
Zagorje - Tehnobeton d.d., jedan od lidera u graditeljskom sektoru Hrvatske, osnovan je 1946. godine sa sjedištem u baroknom gradu Varaždinu.

Zagorje - Tehnobeton d.d. uspio je, u burnom vremenu transformacije iz dogovorene ekonomije u ekonomiju slobodnog tržišta, postati vrlo uspješan pružatelj visokokvalitetnih proizvoda i usluga na svjetskoj razini.

Trudi se biti dobar partner za široku lepezu domaćih i stranih investitora, pa se takva politika pokazala uspješnom i u pogledu odoljevanja globalnoj krizi koja nije zaobišla ni graditeljski sektor. Zagorje - Tehnobeton d.d. poznat je po svojoj stručnosti u svim vidovima izgradnje od dominirajuće visokogradnje do niskogradnje. Također hrvatski je lider u „brzoj“ montažnoj izgradnji objekata široke namjene, upotrebom visokokvalitetnih prefabriciranih elemenata proizašlih iz vlastitog projektnog biroa i vlastitog proizvodnog pogona. Stručno osoblje tvrtke s lakoćom vodi izgradnju objekata do njihove potpune funkcionalnosti, najčešće po sistemu „ključ u ruke“.

Aktivnosti Društva usmjerene su prema izgradnji trgovačkih i logističkih centara, stambenih i komercijalnih objekata, autocesta, zrakoplovnih pista, bolnica, sportskih objekata i škola i raznih drugih objekata posebnih namjena. Zagorje - Tehnobeton d.d. kontinuirano sudjeluje u realizaciji Vladinih projekata izgradnje autocesta, škola, bolnica i elektrodistributivnog sustava. Partnerstvo sa Vladom dokazano je i kroz nekoliko vrlo uspješnih projekata realiziranih po modelu javnoprivatnog partnerstva (JPP) na izgradnji i upravljanju sportskim objektima i školama.

Međutim, glavna aktivnost Društva ipak je usmjerena prema projektima privatnog sektora u Hrvatskoj ali i šire. Većina investitora Zagorje – Tehnobetona d.d. dolazi iz Austrije, Njemačke, Slovenije, Danske, Norveške i Izraela. U stalnom usponu je njegova aktivnost u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Kosovu, Albaniji i Makedoniji, prije svega kroz izgradnju objekata ili transfer tehnologije.

Izrada web stranica: marker.hr