Filozofija

PRIPREMA I RAZVOJ S POTPUNOM USLUGOM OD IDEJE DO POTPUNE FUNKCIONALNOSTI

Specijalizirani za više djelatnosti

Zagorje - Tehnobeton d.d. priprema i razvija različite projekte visokogradnje i niskogradnje za potrebe razvoja korporacije, za potrebe tržišta i za potrebe naručitelja.

Primarna djelatnost Zagorje – Tehnobetona d.d. je visokogradnja gdje je postignuta zavidna suradnja sa domaćim i stranim investitorima, stoga uz velike trgovačke centre, industrijske građevine i poslovne objekte Zagorje - Tehnobeton d.d. gradi i usavršilo se u izgradnji velikih stambenih naselja, hotelskih kompleksa, sportskih građevina, škola, vrtića, objekata raznih namjena, a i rekonstrukcija i dogradnja zauzimaju veliki udio u djelovanju. Objekti se grade do potpune funkcionalnosti gdje se uz građevinske radove odrađuju i koordiniraju obrtnički i instalaterki radovi kao i radovi na uređenju okoliša.

Neki od značajnijih velikih projekata su: trgovački centar Garden Mall Zagreb, kliničko bolnički centar Split, hotel Lav Split, Gradska sportska dvorana Varaždin, stambeno naselje POS Varaždin, stambeno naselje POS Zagreb - Sesvete, trgovački centar Avenue Mall Osijek, City centar one Split, trgovački centar Lumini Varaždin, trgovački centar Roses fashion outlet Sv.Križ Začretje, poslovna zgrada Almeria Zagreb, Rosckwool Potpićani – Istra, klinika za ženske bolesti i porode Split, KB Rebro Zagreb, Radin Sv.Nedjelja, Poslovni park Sv. Nedelja, nogometni stadion Pula, dogradnja aerodroma Split.

Kvalitetu i obim posla spomenutih objekata potvđuju i visoka ulaganja u njih. Perspektivnost Društva prepoznala je i Vlada Republike Hrvatske što je rezultiralo kontinuiranom suradnjom na projektima izgradnje autocesta, škola, bolnica i elektrodistributivnog sustava, od kojih su neki realizirani po modelu javno - privatnog partnerstva.

U niskogradnji je također postignut veliki uspijeh. Zagorje - Tehnobeton d.d. u konzorciju s ostalim vodećim građevinskim tvrtkama ali i samostalno, izgradilo je velik dio hrvatskih autocesta, uglavnom vijadukte, mostove, nadvožnjake, podvožnjake i propuste.

Zagorje - Tehnobeton d.d. proizvodi i prodaje:

  • armirano betonske prefabrikate za gradnju objekata visokogradnje, montažnih hala i objekata niskogradnje (armirano betonski klasični elementi – stupovi, međukatne i krovne grede, krovni nosači, međukatne ploče, fasadni elementi i armirano betonske prednapregnute međukatne ploče, nosači za mostove),

  • elektroprogram (armirano betonski centrifugirani stupovi i betonska kučišta),

  • betonsku masu (građevinskom mehanizacijom olakšava i ubrzava poslovanje kao i praćenje svih drugih djelatnosti), sve stacionarne betonare godišnje proizvedu 200.000 m³ betona, a u mobilnim pogonima za proizvodnju betona proizvede se 80.000 m³ betona godišnje,

  • raznovrsni asortiman betonske galanterije (opločnici raznih dimenzija, boja i oblika, ploče, rubnjaci, kanalice, betonske cijevi, poklopci, vinogradski stupovi i betonski blokovi).

Pojektni biro, unutar Zagorje - Tehnobetona d.d., zapošljava 15 stručnjaka koji rade na izradi projektne dokumentacije za potrebe sustava ali i za tržište (počevši od idejnih pa do izvedbenih projekata uz pružanje usluga nadzora).

Društvo Zagorje - Tehnobeton d.d. priprema i razvija različite projekte visokogradnje i niskogradnje za potrebe razvoja korporacije, za potrebe tržišta (stanovi, poslovni prostori, apartmani), za poznate naručitelje (sve vrste objekata od kupnje nekretnina, preko projektiranja i građenja do upisa gotovih objekata u zemljišne knjige i katastar).

Zagorje - Tehnobeton d.d. vrši usluge prodaje nekretnina i izgrađenih prostora, useljenja i preuzimanja objekata, s praćenjem istih do isteka garantnog roka. Za poznate naručitelje kreira se i prilagođava način i tijek realizacije, prema njihovim potrebama.

Tvrtka je aktivna i u širenju poslovanja u inozemstvu.

Konkurentnost Zagorje - Tehnobetona d.d. proizašla je međuostalim i iz velikog iskustva u radu sa stranim investitorima i partnerima koja se očituje u dostizanju internacionalnih standarda u ugovaranju, vođenju i tehnologiji izgradnje objekata. Takvom konkurentnošću Društvo održava najviše globalne standarde u izgradnji, pa će ulazak u EU biti novi izazov ali i prilika za susret sa novim investitorima i partenrima na novim graditeljskim poduhvatima.

Izrada web stranica: marker.hr